Svētku sajūta un gardāko ēdienu tops

5.decembrī 8.un 9.klašu meitenes ar skolotājām Ilzi Plūmi un Vinetu Vismani karjeras izglītības ietvaros viesojās Rīgas Tūrisma un radošo industriju tehnikumā, vērojot izstādi “Ziemassvētki Eiropā 2018”, piedalījās šefpavāru meistarklasēs un izzināja ēdienu pagatavošanas receptes, tapšanas procesu nianses, degustēja 17 dažādu valstu Ziemassvētku cienastus. Mūsu gardāko ēdienu tops: 1.piparkūkas ar zilo sieru; 2.Pēterburgas šokolāde; 3.Portugāļu žāvētais speķis; 4.Latviešu grūbu biezputra; 5.Itāļu kazas piena siers.

Īpaši atmiņā palikusi dalībnieku viesmīlība, ārkārtīgi košie nacionālie tērpi un svētku sajūta. Paldies!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.